Alege estetica, rafinamentul si nobletea otelului inoxidabil

Balustrade de exterior
balustrada_inox_exterioara
balustrada_inox_exterioara2 DSC09969

Rolul principal al balustradei de exterior este cel de barieră protectoare, având menirea de a-i împiedică pe oameni să cadă, oferindu-le un punct de sprijin. Ea poate fi amplasată la un balcon, o fereastră lungă, o terasă cu grădină, o piscină ornamentală sau la scări.

Deşi principalul rol este cel funcţional, prin realizarea unui model de balustradă de exterior reuşit, acesta vă poate schimba total aspectul casei. Este foarte important ca modelul ales, să se regăsească în liniile, motivele şi stilul arhitectural al casei.

Nu se recomandă folosirea combinaţiei inox cu lemn pentru o balustradă exterioară. Deşi estetic poate arată foarte bine, o astfel de balustradă se deteriorează foarte repede datorită climei. Pentru exterior, inoxul folosit trebuie să fie bogat în crom şi nichel, pentru a rezistă intemperiilor.

Pentru a-şi păstra luciul, se recomanda ca o dată pe lună, balustradele să fie curăţate cu o lavetă îmbibată în diluant sau soluţii pe bază de alcool şi apoi şterse cu o lavetă moale şi uscată de bumbac care nu zgârie.

 
Powered by Emiral Media web design si consultanta de marketing