Alege estetica, rafinamentul si nobletea otelului inoxidabil

Balustrade de interior
DSC06332x IMG_0958

Balustradele de interior au dublu rol, atât estetic cât şi funcţional. Fiind confecţionate pe comandă, pot fi modele unicat, în ton cu stilul casei, cu inserţii de lemn, sticlă sau alte materiale. Pot avea nenumărate forme, de la cele drepte la cele curbe până la scările elicoidale. Conferă unicitate şi stil, îmbină în mod fericit utilul cu plăcutul.

Pentru balustrade din inox de interior, va invitam sa apelati la oferta noastra. Suntem o societate cu experienta in productia si comercializarea de balustrade din inox. Am ales sa va oferim balustrade din inox pentru ca ne place calitatea. Balustradele din inox sunt cele mai apreciate de clienti datorita avantajelor multiple pe care le ofera.

Acestea reprezinta un element esential in decorul de interior, avand un important rol estetic dar si functional. Aceste balustrade din inox sunt foarte rezistente, nu ruginesc, sunt usor de intretinut, sunt adaptabile oricaror materiale, nu se zgarie si nu se decojesc.

Pentru balustrade interioare, societatea noastră vine în întâmpinarea clienţilor cu o gamă largă de modele. La cererea clientului, putem executa orice model solicitat, sau putem adapta soluţii tehnice şi de design, astfel încât rezultatul final să fie pe placul acestuia.

 
Powered by Emiral Media web design si consultanta de marketing