Alege estetica, rafinamentul si nobletea otelului inoxidabil

Date de contact

S.C. Germa Impex SRL
Calea Basarabiei, nr. 17, orasul Galaţi
Tel.: 0236.448.891
Mobil:0744.481.897
Persoana de contact: Inginer Gîrleanu Ioan

Solicita oferta

contact_us

Inox-ul este un material impresionant, din ce in ce mai utilizat in amenajarea bucatariei si a casei, in general. Este rezistent, are un aspect atractiv si nu lasa pete. Inox-ul este ideal pentru amenajarea unei o bucatarii moderne intrucat rezista foarte bine la variatii de temperatura, nu se dilata si nu se contracta.

Avantajele produselor din inox

Inoxul este un oţel cu un conţinut scăzut de carbon în compoziţie, care conţine crom în proporţie de 10 % din greutate. Acest adaos de crom îi conferă oţelului proprietăţile sale unice de inoxidabilitate şi rezistenţă la coroziune. Prezenţa cromului permite formarea unei pelicule dure, invizibile de oxid de crom pe suprafaţa oţelului, capabilă de a se autoreface în caz de alterare mecanică sau chimică.

Obiectele realizate din inox îşi păstrează aspectul indiferent de gradul de uzură. După câteva zeci de ani îşi pierde din strălucire, dar cu o investiţie minoră îşi poate recăpăta chiar şi atunci strălucirea din prima zi.

Utilizarea inoxului este foarte răspîndită mai ales în categoria materialelor tehnice, dar este folosit pe o gamă largă şi pentru fabricarea articolelor de menaj. Pe lângă aceste domenii, ocupă loc important şi în industria auto.

Avantajele produselor din inox:

  • Grad mare de rezistenţă la coroziune;
  • Durabilitate mai mare de 50% decat oţeluri medii;
  • Durabilitate: rezistenţă la căldură/ îngheţ;
  • Uşor de întreţinut;
  • Aspect plăcut;
  • Reciclabil.

Rezistenţa la coroziune: Inoxul este rezistent în atmosferă şi în apă, precum şi în prezenţa majorităţii acizilor, soluţiilor alcaline şi a mediilor încărcate cu clor.

Rezistenţa la căldură şi foc: Aliajele cu nichel nu suferă schimbări de dimensiune datorate temperaturii şi îşi menţin duritatea la temperaturi ridicate.

Igiena: Pentru cazurile în care igiena strictă este importantă, uşurinţă cu care poate fi curăţat face din inox cea mai fiabilă alegere.

Aspect: Suprafaţa strălucitoare şi uşor de întreţinut a inoxului îi oferă un aspect atractiv, estetic fin şi versatil.

Rezistenţa la impact: Structura microscopică a inoxului îi conferă un grad ridicat de duritate.

Valoarea pe temen lung: Dacă se au în vedere costurile totale de-a lungul duratei de viaţă a materialului, aliajul se dovedeşte adeseori a fi cel mai convenabil ca preţ. Cu alte cuvinte, fie cumpăraţi un obiect din inox cu 25% mai scump decât unul cromat şi îl aveţi mulţi ani, fie cumpăraţi obiectul cromat mai ieftin, care după un timp necesită o investiţie la fel de mare

Siguranţă: Datorită absenţei unui strat superficial de finisaj, nu există riscul ca acesta să se cojească, ceea ce ar putea cauza tăieturi sau zgârieturi, fără a mai vorbi de aspectul urât.

Reciclabilitate: Inoxul este un material igienic, netoxic şi 100 % reciclabil.

 
Powered by Emiral Media web design si consultanta de marketing