Alege estetica, rafinamentul si nobletea otelului inoxidabil

Balustrada de inox

Balustrada este unul dintre elementele practice şi totodată decorative care pot fi confecţionate din inox. Cu ajutorul unor balustrade bine confecţionate şi de efect, interiorul sau exteriorul unei clădiri îşi poate schimbă stilul, devenind o ambianţă plăcută. O balustrada bine confectionata si incadrata in designul interior sau exterior al casei poate contribui la crearea unui stil propriu.

La o balustradă, inoxul poate forma împreună cu lemnul şi sticla modele ce pot fi adaptate oriunde şi pot crea modele unicat, adevărate piese de decor pentru locuinţă. De asemenea in cazul renovarilor balustrada poate ajuta la schimbarea stilului pretandu-se la suprafete mochetate, placate cu ceramica sau lemn.

Balustradele din inox sunt cele mai populare în rândul clienţilor datorită multiplelor avantaje pe care le oferă. Inoxul este în primul rând un material foarte plăcut, şi foarte rezistent ( este cu 50% mai rezistent decât orice alt tip de oţel ), se întreţine uşor, nu se zgârie, nu se sparge, nu se decojeşte, este rezistent la variaţiile de temperatură, nu rugineşte şi este adaptabil oricărui interior.

Noi vă putem pune la dispoziţie ambele tipuri de balustrade, de interior şi exterior, iar în cazul în care nu aveţi un model anume, pe care-l doriţi, noi va putem pune la dispoziţie un catalog în care veţi putea găsi modelele executate până în prezent.

În oferta noastră de modele veţi regăsi deasemenea şi balustrade din inox cu componente din lemn şi sticlă. Pe lângă modelele din catalogul nostru, putem să realizăm şi orice alt model propus de dumneavoastră. Trebuie doar să ne spuneţi ideile dumneavoastră iar echipa noastră se va ocupa de realizarea lor. Dacă nu aveţi un designer de interior, echipa noastră va poate sfătui şi în alegerea balustradelor potrivite celorlalte elemente de decor.

În acelaşi timp va putem oferi şi servicii de montaj de cea mai bună calitate. Dispunem de o echipă specializată în operaţiuni de montaj a balustradelor din inox şi vom răspunde cu promptitudine solicitărilor dumneavoastră.

 
Powered by Emiral Media web design si consultanta de marketing