Alege estetica, rafinamentul si nobletea otelului inoxidabil

Galerie video

cum_se_fabrica_copy

debitare_laser_

Informatii suplimentare

INFORMATII2

De ce este inoxul un material deosebit?

În ultima perioadă, oţelul inoxidabil câştigă un loc din ce în ce mai important datorită utilizării lui în numeroase domenii de activitate precum cel al industriei alimentare, al industriei chimice, al construcţiilor şi al amenjarilor interioare.

Utilizarea pe scară largă a inoxului se datorează în primul rând proprietăţilor sale fizico-chimice şi mecanice dar şi faptului că, prin diverse procedee tehnice de şlefuire acest material are avantajul de a conferi produsului final un aspect atractiv.

O altă caracteristică a inoxului, care face din acest material, un material impresionant şi apreciat, este durata sa de viaţă. Spre deosebire de alte aliaje precum fierul, aluminiul sau cuprul, oţelul inoxidabil are o rezistenţă în timp de până la 20 de ani, păstrându-şi aspectul exterior pentru perioade lungi de timp. Această durabilitate se datorează în primul rând rezistenţei ridicate la coroziune.

Raportând costurile de obţinere la importanţa produselor obţinute precum şi la durabilitatea acestora, rezultă un mare avantaj pentru cei care aleg oţelul inoxidabil în locul celorlalte materiale. Altfel spus, oţelul inoxidabil este o investiţie avantajoasă, de durată, produsele păstrându-şi aspectul frumos şi după mulţi ani de folosinţă. Mai mult, întreţinerea acestuia este foarte uşoară şi necostisitoare.

Un mare avantaj al inoxului îl constituie rezistenţa sa în timp fără să-şi modifice aspectul, nefiind necesară revopsirea (ca în cazul altor materiale).

În cazul construcţiilor noi sau al renovărilor, inoxul poate fi prezent că element practico-decorativ şi sub forma unor scări de acces integral confecţionate din acest material sau cu trepte din lemn sau sticlă.

Inoxul ocupă un loc foarte important în execuţia balustradelor pentru scări interioare, scări exterioare şi balcoane, iar în combinaţii cu lemn, sticlă sau alte materiale de ultimă generaţie conferă încăperii un aspect decorativ şi un ambient mult mai plăcut.

Utilizarea inoxului ca materie primă pentru produsele utilizate în spaţiile publice a devenit un standard al zilelor noastre, dintr-un motiv bine întemeiat. Materialul este robust, uşor de întreţinut şi astfel deosebit de eficient. Obiectele sanitare, ce împiedică actele de vandalism şi sunt uşor de curăţat, minimizează costurile de mentenanţa şi întreţinere. 

Inoxul este rezistent atât la umiditate cât şi la cei mai mulţi dintre acizi. Mai mult, inoxul se caracterizează prin duritate, rezistentă mare la căldură şi frig având proprietăţi igienice. Pe suprafaţa netedă şi fără pori, murdăria şi grăsimile pot fi spălate foarte uşor. Zgârieturile şi crăpăturile pe capace îşi pierd după scurt timp contururile dure şi se adaptează suprafeţei.

Inoxul este un material igienic. Experienţele din practică arată că utilizarea materialelor de înaltă calitate ce împiedică murdărirea contribuie la o întreţinere mai uşoară a spaţiilor sanitare cu trafic ridicat. Punctele de spălare şi accesoriile creează o atmosferă igienică. Datorită caracteristicilor bune de curăţare şi igienice inoxul oferă o dotare sigură şi curată în spaţiile publice.


 
Powered by Emiral Media web design si consultanta de marketing