Alege estetica, rafinamentul si nobletea otelului inoxidabil

You need to upgrade your Flash Player

Avantajele inoxului

RokZoomUtilizarea inoxului este foarte răspîndită mai ales în categoria materialelor tehnice, dar este folosit pe o gamă largă şi pentru fabricarea articolelor de menaj. Pe lângă aceste domenii, ocupă.  Mai mult...

Cine suntem?

Germa Impex SRL s-a specializat în cei 17 ani de activitate în realizarea de confecţii metalice din inox. Firma are sediul în Galaţi, dar asta nu ne-a împiedicat să răspundem la solicitările clienţilor din întreaga ţară.

Experienţa câştigată de-a lungul acestor ani de zile a contribuit atât la extinderea gamei de produse pe care o putem pune la dispoziţia clienţilor cât şi la perfecţionarea calităţii produselor pe care le livrăm.

Fiind o afacere de familie, noi ne străduim mai mult ca fiecare client să fie mulţumit, să revină la noi sau chiar să ne recomande. Fiecare lucrare este prioritară, de aceea, vom răspunde solicitărilor dumneavoastră cu promptitudine şi seriozitate.

Ce produse oferim?

Produsele noastre se ridică la standarde europene, calitatea lucrărilor fiind garantată atât de profesionalismul personalului cât şi de calitatea materialelor folosite.

Gama de produse

  • balustrade din oţel inoxidabil atât pentru interior cât şi pentru exterior;
  • scări drepte şi elicoidale cu structură din inox;
  • articole de măcelărie, gastronomie şi carmangerie;
  • articole de panificaţie şi patiserie;
  • sisteme de tubulatură şi coşuri de fum;
  • accesorii din inox pentru lucrări funerare şi biserici;
  • alte articole din inox, la comanda.

Avem flexibilitatea şi experienţa de a executa la cererea clienţilor şi alte tipuri de articole şi accesorii din inox, indiferent de model .

 
Powered by Emiral Media web design si consultanta de marketing